Mogen wij ook in uw evenement onze tanden zetten?

Tribunes huren doet u natuurlijk bij marktleider Kontrimo

Bent u op zoek naar een zittribune op maat van uw event? Kontrimo in Temse kan u voorzien van zitplaatsen voor 100 tot zelfs 8000 personen. Kwaliteit, stevigheid en veiligheid zijn bij ons steeds gegarandeerd.

Van de Ardennen tot de kust

Ons bedrijf is actief in heel België op vlak van tribunebouw. Dagelijks staat ons team van gespecialiseerde werknemers paraat om van Limburg tot West-Vlaanderen of over de taalgrens zittribunes te bouwen. Steeds met evenveel zin om erin te vliegen en met oog voor uw behoeften!

Een mooie lijst met referenties

De lijst van grote evenementen die Kontrimo al op zijn palmares heeft staan, is enorm. De Heilige Bloedprocessie in Brugge, de Kattenstoet in Ieper, de Ronde van Vlaanderen… Op tal van belangrijke events mocht ons bedrijf comfortabele zitjes voorzien. Wanneer wij aan een project beginnen, gaan wij altijd met evenveel passie voor het vak aan de slag. Ook de wensen van de klant zijn voor ons heel erg belangrijk.

Wie tribunes wil huren, weet dan ook dat hij op beide oren kan slapen wanneer hij beroep doet op onze diensten! Aarzel daarom niet, maar neem snel contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Contacteer ons...